Kooli parimad etlejad on taas selgunud

 
Kolmapäeval, 15. jaanuaril astus aulas üles 64 meie kooli etlejat, mis on senini suurim osalejate arv. Konkursil osalejaid hindas žürii, kuhu kuulusid meie kooli tublid etlejad Timo Lipp (1.-3. kl) 9.a klassist ja Mattias Nurga (1.-9. kl) 11.d klassist, vilistlased Jessica Agneta Kari (1.-12. kl), Janek Vaab (10.-12. kl) ning Richard Sepajõe (4.-12. kl).
  • 1.-3. klasside arvestuses tulid laureaatideks Mia Alexandria Verte (juhendaja Kaire Lõhek) 3.a klassist, Karl Kristjan Krutob (juhendajad Nele Klopp, Tuuli Liimann) 1.b klassist ning Karl Paju (juhendaja Kaire Lõhek) 3.a klassist. Žürii andis välja ka kaks eripreemiat, mis läksid Rasmus Reinarule (juhendaja Marge Punt) 1.c klassist ning Eliisabet Elmikule (juhendaja Kadri Tasane) 2.a klassist. Noorimas vanuseastmes osutus publiku lemmikuks Mia Alexandria Verte (3.a).
  • 4.-6. klasside vanuseastmes pälvisid laureaadi tiitli 6.b klassi õpilased Jennifer Martinson ja Annabrith Heinmaa (juhendaja Anu Mõttus) ning Fayez Hanafy (juhendaja Eva Kalbus) 5.a klassist. Žürii andis selge mõtte edastaja eripreemia 4.a klassi etlejale Tormi Püvile (juhendaja Marge Lossmann), kes valiti ka publiku lemmikuks.
  • 7.-9. klasside etlejate seas tulid laureaatideks 9.a klassi õpilased Timo Lipp ja Mattias Härm (juhendaja Eva Kalbus) ning Enid Leetjõe (juhendaja Maarja Merigan) 7.b klassist. Žürii otsustas anda hingestatuse eripreemia Miia Margaret Unterale (juhendaja Eva Kalbus) 8.c klassist, mõjuva ühiskondliku üleskutse eripreemia Hans Juhan Olumetsale (juhendaja Eva Kalbus) 7.b klassist ning värvika loo jutustamise eripreemia Maris Koppelile (juhendaja Eva Kalbus) 9.b klassist. Publiku lemmikuks valiti Mattias Härm (9.a).
  • 10.-12. klasside arvestuses valiti laureaatideks 11.d klassi õpilased Aaron Thor Härm ja Mattias Nurga  (juhendaja Maret Varblas) ning Joel Hiis (juhendajad Toomas Lõhmuste, Maret Varblas). Eripreemia filosoofilise lähenemise eest andis žürii 12.c klassi õpilasele Raiko Sten Reidlale (juhendaja Eva Kalbus). Gümnasistide lemmikuks osutus Aaron Thor Härm (11.d).
Meie kooli lähevad 28. jaanuaril vabariikliku etluskonkursi linnavooru esindama Fayez Hanafy (5.a), Jennifer Martinson (6.b), Enid Leetjõe (7.b), Mattias Härm (9.a), Joel Hiis (11.d) ja Mattias Nurga (11.d).
Suur aitäh kõikidele etlejatele, juhendajatele, žüriiliikmetele, tehnikatiimile, fotograafidele ja kaasaelajatele!