Internetiteemaline interaktiivne lavastus noortelt noortele

 

31. mail oli koolis juba traditsiooniline nutiseadmevaba päev.

Sel aastal osalesid korraldusmeeskonnas ka 7.a klassi draamaõpetuse rühm ja rahvusvahelisest nutiteemalisest projektist osa võtnud õpilased: Aaron Thor Härm (8.a), Sven-Markus Loorits (8.a), Merith Unt (10.a), Anette Anderson  (10.d), Emmely Uustal (11.a), Paula Kägu (11.a), Anette Tõnnus (12.d) . 7.a gruppe juhendasid õpetajad Eva Kalbus ja Toomas Lõhmuste. Projektinoori suunas Eva Kalbus.

1. ja 3. klassi õpilastele näidati interaktiivset lavastust, kus 7.a klassi õpilased kehastusid erinevateks internetikarakteriteks ja vaatajad olid aktiivsed osalised, kes pidid  selles mängu internetimaailmas tegema õigeid valikuid. Lavastusega kaasnes ka arutelu publikuga, mida vedasid projektinoored. Nad rääkisid interneti pluss- ja miinuspoolest ning esitlesid ka enda tehtud temaatilisi videoid.

Kokkuvõtet sellest saab näha Aaron Thor Härmi kokku pandud tutvustavast videost: [LINK]