Info 1. klassi astujate vanematele

 

Hea lapsevanem!
Tallinna 32. Keskkoolil on olemas oma logoga lipsud ka lehv. Tegemist on aksessuaaridega, mida saab ja tasub kanda nii pidupäevadel kui ka argipäevadel, nii kooliüritustel kui väljaspool kooli, näiteks kontserdi- või teatrikülastusel.
Lipsu või lehvi kandmine ei ole kohustuslik, küll aga näeme hea meelega nii õpilasi kui ka õpetajaid kooliaasta pidulikel sündmustel neid kandmas, et muidu õhus tuntav “meie kooli tunne” kooliperet ka visuaalselt ühendaks.

1. klassi õpilaste jaoks on valikus:

  • Alt laienev naiste ja tütarlaste kaelalehv – hind 12.00 eurot [LINK]
  • Seotav noormeeste lips (6,5 x 130 cm) – hind 12.00 eurot [LINK]
  • Reguleeritav laste kikilips – hind 9.00 eurot [LINK]

Kaelalehve on võimalik osta kooli kantseleist ilma ettetellimiseta, lipse tuleb aga tellida. Selleks peab täitma elektroonilise tellimisankeedi ja seejärel tasuma täpse summa Loova Partnerluse MTÜ arveldusarvele EE667700771001703169.
Ülekande selgitusse märkida: koolilips, lapse nimi ja klass.

Tellimisankeet asub alloleval lingil: [LINK]

Lipse on võimalik tellida 19. juunini. Kes jõuab hiljemalt 19. juuniks tellimuse esitada ja selle eest ka tasuda, saab oma lipsu kätte kantseleist augusti lõpus enne kooli algust.