32. keskkooli perepäev kulmineerus lapsekandmisega!

 

Laupäeval, 2. septembril toimus Tallinna 32. Keskkooli staadionil lõbus ja sportlik kogupere sündmus. Algklasside lapsed kogunesid üheskoos emade, isade ja õpetajatega mitmekülgsele ning omanäolisele 32. keskkooli perepäevale. 

Programm algas ühisvõimlemisega, kus korraldajad, kooli kohalikud spordivaimud, tegid soojendusharjutusi ette ja osalejad liigutasid hoogsalt kaasa. Kohe, kui võimlemine  tehtud, asuti ühiselt sümboolsele rahvajooksule. Sellega läbiti staadioniring, et avada kooliaasta muuhulgas ka sportlikult.

Edasi liikus rahvas klasside kaupa spordiareeni erinevatele aladele. Nii said kõik proovida inimsuuruses palliga jalgpalli mängimist, köievedu, mitmekülgse takistusraja läbimist ja nn tõmbenumbrit, milleks oli liikumismäng “Politsei ja pätt”. Siiski ei olnud see kõik, sest päeva lõpetas lapsekandmise show. Kolmandate ja neljandate klasside lapsed ning nende vanemad pakkusid publiku rõõmuks tõeliselt kaasahaarava etteaste. Kõige kiiremateks klassideks osutusid 3.c ja 4.c. Au ja kiituse vääriline oli iga osaleja.

Korraldajate rõõmuks olid kohale tulnud pered suhtunud lisaks sportimisele tõsiselt ka pikniku pidamisse. Loominguliselt rajatud piknikualad ja -pesad said õdusad ning toidulauad isuäratavad. Seega oli liigutamise kõrvalt võimalus veel tervislikult ka keha kinnitada. Pikniku üks hüüdlauseid oli “Suu magusaks ilma suhkruta”.

Spordivaimude sõnul, kelleks olid tublid 32. keskkooli gümnaasiumiõpilased, oli perepäeva korraldamine meeldiv kogemus. Eelkõige oli noortel heameel näha seda, et nii emad, isad kui ka õpetajad tegid lastega kaasa. Korraldajate sõnul on kõige lihtsam viis lapsed liikuma saada, kui olla ise sportlik eeskuju.

Galerii (1.-2. klassid): [LINK] 
Galerii (3.-4. klassid): [LINK] 
Fotod: Jürgen Vainola 11.c

Perepäeva korraldajad:

1. Paul Kristjan Lõhmuspuu 12.c
2. Andres Naris 12.a
3. Johan Pastarus 12.c
4. Talvi Raamat 12.c
5. Monika Sööt 12.c
6. Christopher Robin Teiter 12.c
7. Kreete Siimer 12.d
8. Karolin Veeorg 12.d
9. Andero Raava 11.b
10. Sandra Soans 11.b
11. Jürgen Vainola 11.c
12. Anet Õunpuu 11.c
13. Meelis Raiend (õpetaja)