Jalgpallinädalat tunnustas Tallinna Haridusamet

 

Tallinna Haridusamet tunnustas tiitliga haridustegu septembris 2017 meie kooli jalgpallinädalat, mille korraldas vastloodud spordiaktiiv kehalise kasvatuse õpetaja Meelis Raiendi juhtimisel. Aitäh märkamast ja palju õnne asjaosalistele!

Lühidalt toimunust. 25.-29. septembrini 2017 korraldas kooli spordiaktiiv kehalise kasvatuse õpetajate, FC Flora ja JK Kalevi treenerite ning Eesti Jalgpalliliidu ja Teet Allase abiga projekti “32. Keskkooli jalgpallinädal”. Projektis osales kokku turniiridel 180 õpilast, 20 õpetajat ning treenerit. Koolinädala jooksul peeti 3 turniiri, 28 kohtumist, löödi 106 väravat, viidi läbi üle 130 jalgpalliteemalise kehalise kasvatuse tunni, kasutati kokku 80 jalgpalli, 200 koonust ja 10 väravat. Sündmusel oli kajastatud FB-s, koolis olid suured turniiritabelid, staadion oli täis melu ja rõõmu. Mitmekülgne jalgpalliprojekt lõppes show-mängudega, kui areenile astusid teiste seas ka õpetajad, kes kahes mängus kohtusid 7.c ja 9.b klassi õpilastega. Seekord tuli pedagoogidel tunnistada õpilaste paremust.

Kiika ka siia: [LINK]
Ja siia: [LINK]