Ettelugemispäev

 
19. oktoobril tähistati algklassides  ettelugemispäeva, mis oli pühendatud lähenevale Eesti juubelile, teema oli sel aastal „Lood vanast kooliajast“.

 Päeva avas raamatukogus 4.a klassi õpilane Johanna Lisette Rohtma looga Ketlin Priilinnu raamatust „Evelini lood“.  See oli ühtlasi tore peaproov Johanna Lisettet ees ootavale esinemisele Tallinna koolide ettelugemise võistlusel. Hea kuulajaskonna moodustasid 10. ja 12. teatriklassi ettelugejad, kes siis suundusid klassidesse  väikestele lugema. Esitati lugusid Elar Kuusi vanaisa- ning Ülo Vooglaiu ja Tiia Toometi kooliajast. 

Meie kooli ettelugemise traditsiooni tublid edasikandjad Pirte, Katriin, Robert, Markus, Lennart, Birgit, Mari, Jessica, Kristiine, Antero ja Saamuel jäid sündmusega väga rahule, sama peegeldus ka väikeste kuulajate nägudelt.