Noored mehed sõna võtmas presidendi väitlusturniiril

 

Meie kooli väitlustrio koosseisus abituriendid Erki Ott, Janek Vaab ja Markus Rosin pääses tänavusel presidendi väitlusturniiril lõppvooru.

Pühapäeval, 5. novembril toimus Kadrioru Saksa Gümnaasimis presidendi väitlusturniiri eelvoor, kus osalejaid oli rekordiliselt, teiste hulgas Tallinna 32. Keskkooli abituuriumi esindus. Turniiri eelvoorus väideldi poliitreklaami lubamise üle koolikeskkonnas. Meie mehed olid edukad ja pääsesid edasi finaalvooru. Vabariiklikul finaalvõistlusel 18. novembril Tallinna Inglise Kolledžis väideldakse teemal “Võrdõiguslikkusesse uskuv Eesti naine peaks minema vabatahtlikult ajateenistusse”.

Soovime meie debateerijatele edu!

President Kersti Kaljulaidi üleskutse argumenteerimisoskuse olulisusest: [LINK]