5.b õpilased edukad aasta looma luulekonkursil

 

5.b klassi õpilased kirjutasid enne sügisvaheajale minekut usinalt luuletusi 2017. aasta loomast, metskitsest. Klassi viis parimat tööd edastas õpetaja Maarja Merigan Eesti Loodusmuuseumi, MTÜ Aasta Loom ja Looduskalender.ee korraldatud aasta looma luulekonkursile.

Tänavu osales sellel konkursil kokku üle 400 võistlustöö 53 koolist. Väga tihedast konkurentsist valis žürii välja 15 kirjatööd, mille autoritele korraldab aasta looma kodulehe toimetus preemiareisi metskitse elupaikadesse.

15 parima autori hulgas oli ka kaks 5.b klassi õpilast – Marie Urvik ja Auli Kersen. Palju õnne!

Võidukate luuletustega on võimalik tutvuda siin:

Auli Kersen luuletus “Üks kaunis hetk” [LINK]               

Marie Urvik luuletus “Metskits” [LINK]

Konkursist täpsemalt saab lugeda siit: [LINK]