32. keskkooli Spordivaim käivitas võimsalt uue spordinädala!

 

Esmaspäeval sai koolinädal aktiivse avastardi. Spordiaktiiv puhus hinge sisse uuele spordinädalale, kus fookus on grupitreeningutel. Tegus nädal koosneb viiest teemapäevast. Spordinädala jooksul külastavad kooli erinevate klubide esindajad ja erialade entusiastid. Taas on kaasatud kõik õpilased ja oodatud kõik õpetajad!

Avapäev tõi saali klubid ja treenerid, kes õpetasid noortele oma keharaskusega treenimist. Juba varahommikul paigaldati võimlasse sisejõulinnaku miniversioon, et torudel treenijad saaksid oma oskusi näidata. Oma keharaskusega treenimisest tulid rääkima ja harjutusi näitama Erik Naissaar, Martin Sillandi ning Janar Suleimanov Team Esthenicsist. Kooli esindas Jürgen Vainola (11.c).

Noored mehed võimlesid torudel nii, et rauast konstruktsioonid värisesid. Esinejad pälvisid meisterlike etteastete ja showga õpilaste ja õpetajate poolehoiu. Noored, kes olid tundi tulnud, said ka ise torudel treenimist õppida ja harjutada.

Lisaks Team Esthenicsile oli kohal ka Movement Tallinn eesotsas treenerite Asko Külmsaare ja Merill Mägiga. Tundides, mille korraldasid juhendajad, keskenduti inimese loomuliku liikuvusulatuse taastamisele ja arendamisele mängu, võimlemise ja tantsu kaudu. Huvitava ja omapärase kogemuse said nii põhikooli kui ka gümnaasiumi õpilased. 

Oma keharaskusega treeningtunde viis läbi veel Maali Pruul, kes tegutseb personaaltreenerina spordiklubis MyFitness. Maali tegi mängulise ja lõbusa tunni algklassile ning andis arvestatava osa gümnaasiumi neidude kehalise kasvatuse tunni korraldamisel.

Spordinädala teine päev toob saali rühmatreenerid. Teisipäeval saavad õpilased sporditundide ajal teada näiteks zumba kohta. Lisaks on oma koht taas sportlikel vahetundidel. Seega on kell 9.40 võimalus kõigil osaleda nii koridoris kui ka võimlas suurel limbotantsul. Ühtlasi kell 10.40 mängitakse koridorides (1.-4. korrus) Twisterit ja võimlas lükatakse käima paljudele tuttav mäng “Kalamees”.

Seoses spordinädalaga sai selgeks, et Tallinna 32. Keskkool osutus Salliva Kooli projektikonkursil “Sallivus meie ümber” väljavalituks 1 000-eurose toetusraha saamisel. Toetuse ja spordiprogrammiga on 32. keskkooli Spordivaimul võimalik muuta koolielu õpilastele meeldivamaks ja füüsiliselt aktiivsemaks.

Spordinädalat toetavad Salliv Kool, Pom’bel, Uisuplats ja Elamusgolf. Projekti partnerid on Team Esthenics, Jõulinnakud, Movement Tallinn, MyFitness, Korrus3, 3D Treening, Riveta Klubi, Judoklubi Aitado, OMAklubi, Tantsugeen, Spordivaim jt.

Galerii: [LINK]
Fotograaf: Jürgen Vainola (11.c)

32.KK Spordivaim