Esimeste klasside rütmikapidu lõppes vägeva ühistantsuga

 

23. novembri õhtul kogunesid esimeste klasside õpilased tavapärasemast pidulikumalt riietatuna aulasse, et esineda külla kutsutud pereliikmetele rütmikatunnis õpitud tantsudega.

Kõik klassid olid ette valmistanud oma tantsukavad reilenderist žemaitukaseni. Lisaks tantsisid kõik klassid ka ühistantse. Kui õpilased olid küllalt saanud oma oskusi näidata, tuli ka vaatajatel püsti tõusta ning üks vägev labajalavalss koos ära tantsida. Kui labajalatantsu alguses võis olla tunne, et kõik soovijad ei mahu koos põrandale, siis tantsu edendes sai selgeks, et tõeline tantsu-uss on valla päästetud ning see lookles juba oma loomingulist rada.

Kui peo ametlik osa läbi sai, oli kõigil võimalus end vabas vormis hoogsalt tantsupõrandal edasi keerutada. Nii keereldi mõnusalt läbi novembrikuise sügisõhtu.

Tantsud õpetas õpilastele selgeks õpetaja Eva Kalbus.

Väike tantsupidu poleks saanud toimuda heade abilisteta. Õhtut aitas juhtida 12.b klassi õpilane Janek Vaab. Korraldusmeeskonnas olid veel Marko Ehastu 12.a klassist ning 11.d klassi õpilased Marcus Ellervee ja Ralf Schneider. Õhtu jäädvustas fotodele Paul Kristjan Lõhmuspuu 12.c klassist. Suur tänu neile peo kordaminekule kaasa aitamast!

Aitäh esimeste klasside klassijuhatajad – Kaire Lõhek, Grete Lipp, Caroline Põder, Karin Käbi Kuus, et olite sel õhtul toeks!

Eriline kiitus muidugi vahvatele esimeste klasside tantsulastele ning neile kaasa elama tulnud pereliikmetele!

Fotod (Paul Kristjan Lõhmuspuu) [LINK]