Avatud uste päev sai taas rahvarohke

 

16. veebruaril toimus koolis avatud uste päev tulevastele 10. klassidele. Avatud uste päevast võttis osa 274 tulevast gümnasisti. Lisaks arvukatele Tallinna koolide õpilastele tuli kohale huvilisi nii pealinna lähistelt kui ka kaugemalt: Tartust, Jürist, Kuusalust, Koigist, Ääsmäelt, Lagedilt, Ardust, Aegviidust, Puigalt, Jõhvist, Hummulist, Ristilt, Kehrast, Padiselt, Turbast, Raasikult, Sauelt, Sakust, Ruilast, Laagrist, Tabasalust, Kolgalt, Tapalt, Vasalemmast, Türilt, Koselt, Harkujärvelt, Lehtsest, Jänedalt, Kullamaalt, Laulasmaalt, Koselt, Kurtnast.

Õpilasaktivistidega koos sai jalutada maja peal. Infotunnis tutvustasid õppealajuhataja Kerstin Vessik ja huvijuht Kristel Kubber gümnaasiumis õppimise ja kooliellu panustamise võimalusi, kooli traditsioone ja sisseastumise korraldust. Õpilasesinduse president Alice Gorobets ning aktiivi ja Spordivaimu liige Johan Pastarus jagasid kuulajaile oma lugu, kuidas ja miks nemad meie kooli õppima tulid. Seejärel toimusid õppesuundade avatud tunnid, kus sai koos suunaõpetajaga nii mõndagi ise praktiliselt läbi teha ning kuulda selles suunas õppivate gümnasistide muljeid ja nõuandeid.

Suur aitäh kõigile, kes päeva õnnestumisele kaasa aitasid!

Huviliste tulevaste gümnasistidega kohtume 16. märtsil sisseastumistestidel!

Sisseastumise info siin: [LINK]