„KLASSITU“ ON VABARIIGI LAUREAAT

 

6.-8. aprillini toimus “Kooliteater 2018 TARTU”.
37. kooliteatrite gümnaasiumi riigifestival tõi kokku 15 kooliteatrit. Eesti Rahva Muuseumi teatrisaalis ja Jakob Hurda saalis esines 200 noort üle Eesti.
Festivali lavastusi hindas ja analüüsis žürii: Helena Pruuli, Helen Rekkor, Margus Kasterpalu, Madis Kolk ja Reimo Sagor.
Tallinnat esindas festivalil Tallinna 32. Keskkooli 12.d teatriklassi lavastus „Klassitu“ (lavastaja Eva Kalbus). Lavastus, mida muuhulgas mängiti enne vabariiklikku festivali kolmel korral täissaalidele VAT Teatris, sai väga olulised auhinnad:

LAUREAAT

NÄITLEJAPREEMIA – MAARJA TOSIN

JUHENDAJAPREEMIA – EVA KABUS

Lavastuses astusid üles järgmised teatriõppe õpilased: Johanna Kristina Artjušin, Kristiine Eliise Kadakas, Jessica Agneta Kari, Jonna Kubu, Katarina Lassel, Ketter Laur, Pirte Laura Lember, Merily Mikiver, Ingel Marlen Mikk, Antero Noor, Saamuel Pilpak, Katriin Rebeca Selirand, Kreete Siimer, Kristi Tammemäe, Maarja Tosin.

Helipuldis oli Ralf Schneider (11.d)
Valgust tegi Rene Raidmaa (11.b)