KÄNGURU 2018 tulemused

 

KÄNGURU on maailma populaarseim matemaatikavõistlus, mida korraldatakse enam kui 75 riigis ja millest võtab osa üle kuue miljoni õpilase. Ülesanded valmivad riikide koostöös, nende lahendamine nõuab kiirust ja nutikust.

15. märtsil 2018 toimunud 1.-12. klassi matemaatikavõistlusel KÄNGURU osales 393 Eesti koolist 23239 õpilast. Meie koolist osales 87 õpilast.

Auhinnalisele kohale tuli ekolier Laura Teele Vaiknurme 3.c klassist, benjaminid Kristelle Reiser (6.a), Karoliine Hirmat (6.c), Arto Matla (6.b) ja Mia Sofia Kivirand (6.b) ning juunior Helis Ilumäe 9.b klassist.

Diplomi ning Kängumino mänguga tunnustatakse oma vanuserühma parimaid: pre-ekolier Oliver Maasalu (2.c), kadetid Marc Joosep Tähiste (8.a) ja Marcus Veer (8.b) ning student Monika Marion Sööt 12.c klassist.

Ülesanded, õiged vastused ja tulemused on avaldatud Tartu Ülikooli teaduskooli veebilehel.

Järgmine võistlus toimub 21. märtsil 2019.
Suur tänu kõigile osalejaile ja juhendajaile!