Tallinna 32.Keskkooli poisid Tallinna koolinoorte meistrid korvpallis

 

Tallinna 32. Keskkooli korvpallipoisid võitsid põneval finaalturniiril koolinoorte meistritiitli korvpallis. Kuldses võistkonnas mängisid Dominic Saimre, Sander Järve, Gregor Allik, Markus Küttis, Siim Sikk, Rasmus Jõenurm, Markus Lomp ja  Lukas Semper.  Võitjate juhendajaks Jürgen Soo. Hõbemedalid ja teise koha võitsid Tallinna Reaalkooli korvipoisid Mihkel Orasmäe,  Rasmus Andre, Kaur Erik Suurorg, Karl Gustav Jurtšenko, Hendrik Truss, Simm Marten Saadi, Maico Rimmel ja Henri Peterson. Juhendas kehalise kasvatuse õpetaja Meelis Songe. Hinnatav kolmas koht Tallinna  Nõmme Põhikoolile. Mängisid  Tambet Pärismaa, Rauno Unt, Karl Saar, Tristan Andreas Raid, Mattias Rausberg, Sander Valge, Patric Otto Mäe. Juhendajaks treener-õpetaja: Arkko Pakkas. Finaalturniiril järgnesid Lasnamäe Gümnaasium, Tallinna Arte Gümnaasium ja Tallinna Saksa Gümnaasium.

Novembrikuus alustas meistrivõistlusi 33 põhikooli võistkonda, kokku toimus koolivõimlates 66 mängu.

Palju õnne parimatele, suured tänud kõigile osalejatele ja korraldajatele, eriti finaalturniiri korraldajale – 32.Keskkoolile!

Andres Vakra
Tallinna Haridusameti hariduskorralduse osakonna juhtivspetsialist