Suurprojekt “32. keskkooli jalgpallinädal” kulmineerus show-mänguga!

 

Möödunud nädalal viis 32. keskkooli spordiaktiiv koos kehalise kasvatuse õpetajate, FC Flora ja JK Kalevi treenerite ning Eesti Jalgpalliliidu ja Teet Allase abiga ellu järjekordse projekti, milleks seekord oli “32. keskkooli jalgpallinädal”. Alaliit kinkis koolile 20 kvaliteetset jalgpalli ja aitas sündmuse korraldamisele kaasa inventariga.

Projektis osales kogu kool (turniiridel 180 õpilast) ja 20 õpetajat ning treenerit. Kusjuures koolinädala jooksul peeti 3 turniiri, 28 kohtumist, löödi 106 väravat, viidi läbi üle 130 jalgpalliteemalise kehalise kasvatuse tunni, kasutati kokku 80 jalgpalli, 200 koonust ja 10 väravat.

Jalgpallinädala üks tõmbenumbreid olid klassidevahelised mängud. Parimad klassid selgusid gümnaasiumiarvestuses ja kahes põhikooli vanuseklassis. Gümnasistidest olid võidukad 12.c klassi õpilased, 7. klasside arvestuses tuli penaltitega võitjaks 7.c klass ja 8.-9. klasside arvestuses oli ülekaalukalt tugevaim 9.b klass.

Mitmekülgsele jalgpalliprojektile  pandi punkt reedel, kui areenile astusid teiste seas ka õpetajad. Kahes show-mängus läksid pedagoogid vastamisi 7.c ja 9.b klassi õpilastega. Vaatamata suurepärasele etteastele ja Kaspar Rummi imeväravatele, pidid õpetajad mõlemas mängus noortele napilt alla vanduma. 

Klassidevaheliste turniiride paremusjärjestused:

Gümnaasium
I 12.c
II 11.d
III 11.c
4. 10.c

8.-9.kl
I 9.b
II 9.a
III 8.b
4. 8.a

7.kl
I 7.c
II 7.b
III 7.a

NB! Vaata galeriid: [LINK]
Fotograafid: Jürgen Vainola, Anet Õunpuu, Katharina Arge, Katariina Seepter

Õpetajate võistkond (pildil):
Margus Laanemäe, Eva Kalbus, Edith Tatar, Meelis Raiend, Kaspar Rumm, Marin Aleksejeva, Eveli Habakuk, Siiri Mets.