Sügisene MÕK kunstiklassis

 

Sügisvaheaja eel andsid huvilised gümnasistid kunstiklassi toolidele uue jume. Igast toolist sai omaette kunstitöö, mis oli inspireeritud kujutava kunsti kullavarasse kuuluvate autorite loomingust.

Tooliprojekti idee tekkis juba mullu, kui kunstiõpetaja Leeve Eero tundides tuli toonaste 11.a klassi õpilastega jutuks, kus ja kuidas kunsti igapäevaelus märgata ja eksponeerida. Ideed veeretati ja vormiti aasta jagu.

Toolide kujundamises lõid õpetaja Leeve Eero juhendamisel kaasa:
12. klassist – Doreen Mägi, Marit-Brit Tamme, Kristel Trei, Helena Kisant, Sandra Valk, Elise-Helene Raadik, Katharina Arge, Johanna Mauer, Kristin Kalam, Karit Nurk, Liisa-Maria Kesa, Patricia Pintsaar, Alice Gorobets, Klara Taberland, Anna Brit Vetsa, Estrella La Bombard, Joseph Mattias Tomp, Triin Kask, Herman Pilhak, Angeliina Birgit Liivlaid, Johanna Vaiksoo, Kaili Malts, Sander Etverk, Markus Muide, Jürgen Sinnep, Kaia-Liisa Kesler 

11. klassist – Kadri Kindel, Maria Mell, Kirke Mardim, Helena Reimo, Inga Randma, Elis-Hetty Leppik

10. klassist – Caroline Murumägi, Kirke Jõgis, Kaur Kristof Ots, Saskia Künnap, Oskar Tammäe, Saskia Suurhans, Moona Lamus, Marta-Marii Traks, Helena-Triin Rohumets, Heliise Karjatse, Ron-Jonas Verlin, Ethel Noortoots, Helis Ilumäe, Hanna Oruaas, Säde Meres, Robin Pints, Juulius Vaiksoo, Iris Nurmsoo, Joel Hiis, Marleen Meius, Mia Tohver

Oma panuse andsid ka tehnoloogiaõpetaja Leo Kruusingu juhendamisel põhikooli noormehed, sest toolid vajasid enne maalimist osavat lihvimist.

Ekskursioone uude kunstisaali plaanis korraldama hakata ei ole, aga ruumi 210 uksed on avatud kõigile silmailu nautijaile. 

Aitäh kunstnikele ja juhendanud õpetajaile!

Klaus Sebastian Leviti pildid: [LINK]