Kultuuritaibu esimese vooru tulemused

 

17. septembril sai alguse traditsioonilise mälumängu Kultuuritaip 11. hooaeg. Esimeses voorus oli kohal 19 võistkonda, kelle vahel mõõduvõtmine kujunes üpris tasavägiseks. Punktitabeli esiotsa jõudis 9.c. Esimeses voorus teist kohta jäid jagama 9.b Maila Maagilised ja 12.d võistkond 47.D. Punkti või paar-kolm said kirja aga kõik meeskonnad, sh õpetajate esindus, kuhu tänavu kuuluvad ajalooõpetaja Raul Aume, füüsikaõpetaja Merit Baranin ja kunstiõpetaja Jana Einard.

Turniiritabeli kõigi tulemustega leiab siit: LINK

Esimese vooru küsimused-vastused on siin: LINK

Iga vooru küsimused koos õigete vastustega hakkavad jõudma kooli kodulehele, aga ka koridorides asuvatesse teleritesse.

Järgmine voor toimub juba 15. oktoobril.

Tark tormab Kultuuritaibule!