Sügis tõi koolile rahvusvahelise koostöölepingu ja koolimajja väliskülalised

 

Kahekümnendad Tallinna ja Peterburi kohtumised toimusid sedakorda 26. ja 27. septembril Tallinnas. Kahe linna vahelise suursündmuse raames külastas Tallinna Peterburi ametlik delegatsioon eesotsas asekuberner Vladimir Knjagininiga. Üheks kohtumiste valdkonnaks oli ka haridus ning koostöö arendamine õppeasutustega.

Tallinna 32. Keskkool sõlmis 27. septembril rahvusvahelise koostöölepingu Peterburi 619. kooliga, keda esindas kohapeal direktor Irina Baikova. Koostöölepingu eesmärk on parimate praktikate jagamine ning suhete arendamine kahe kooli vahel. 

 
1. oktoobril külastasid kooli Rumeenia haridustöötajad, kelle õppereisi eesmärk olid tutvuda Eesti haridussüsteemiga, samuti digitaliseerimise võtete ja demokraatia arendamisega Eesti koolides. Külalised tutvusid koolimajaga, külastasid ainetunde, vestlesid juhtkonna, õpetajate ja õpilaste esindajatega ning maitsesid koolitoitu.