Kogusime talvevarusid Tallinna Loomaaiale

 
14.-17. oktoobril toimus algklasside heategevusnädal, mille raames toetati sel aastal Tallinna Loomaaeda. Nädala jooksul tõid lapsed kooli erinevaid aed- ja puuvilju, leivatooteid ning mitu suurt kõrvitsat. Kastidesse pakituna täitsid annetused ühe suure kaubiku maast laeni hea ja paremaga. Lisaks sellele meisterdasid nobenäpud loomadele papist mänguasju, et loomaaia asukatele sombusesse sügisesse natukene rõõmu tuua. Paljud vanemad andsid oma panuse telefoniannetuste teel Tiigrioru projekti rahastamisesse.
 
Suur tänu meie hoolivatele ja toetavatele lastele, lastevanematele ja õpetajatele, kes nii agaralt loomaaia toetusele õla alla panid! Aitäh projekti eestvedajatele õpetaja Laivi Kundlale ja õpetaja Kaisa Pulgale!
 
Tänu kõigile teile oli 26. oktoobril Tallinna Loomaaia Kõrvitsapidu veelgi rikkalikum.