Esmakordselt põhikoolis huvipõhine projektipäev

 

Esimese koolivaheaja aja eel reedel, 18. oktoobril toimus meie koolis esimest korda põhikoolile huvipõhine projektipäev. Iga õpilane sai valida huvist lähtuvalt töötoa, kus sel päeval osaleda. Õpilastel oli huvipõhiselt võimalik osaleda 16 erinevas töötoas.

5.-6 klasside õpilastel oli võimalus osaleda 7 projektis: “Matemaatiline orienteerumine”, “Tuuni omale T-särk”,”Vene multifilmid”, “Mandalate maailm”, “Inglise keelt kõnelevad maad eri mandritel”, “Tutvume vanemate pärimuspillidega”,”Pannkoogid”.

7.-9. klasside õpilastel oli valikus 9 projekti: “Nuku ja Tallinna Linnateatri külastus”, “Laste õigused. Malala lugu”,”Toa remontimine, eelarve koostamine”, “Muusikaklassi toolide maalimine”, “Discgolfi ABC”,”Mis on valeuudised? Kust nad tulevad, kelle jaoks nad tehtud on ning kuidas neid ära tunda?”,”Metsakümblus inspiratsiooniallikana. Jalutuskäik ja loovkirjutamine”,”Sügisene matk Nõmme-Harku metsaradadel”,”Kingituste pakkimise traditsioonid ja tehnikad”.

Projektipäev õnnestus suurepäraselt. 5.-6. klassi 148-st õpilasest võttis osa 125 ning 7.-9. klassi 237-st õpilasest oli sel päeval tegevuses 189 koolinoort.

Aitäh töötubade korraldanud õpetajatele: Signe Veelmaa, Kersti Maasik, Kadri Tasane, Alisija Tšekada, Silvi Klein, Eret Hünninen, Siiri Mets, Aime Kaarlep, Tiina Veldi, Toomas Lõhmste, Eva Kalbus, Maarit Jõemägi, Angela Talvi, Ene Kõiv, Riina Riistop, Jana Einard, Anne-May Nagel, Kristina Jantson, Kaili Ranne, Jürgen Soo, Marge Punt, Pille Unt, Cathlin Renno, Janno Lill! Samuti 11. klassi õpilasele Mark Eemil Mustonenile!

Suur-suur aitäh ka projektipäeva peakorraldajale õppealajuhataja Rita Laur-Reinumägile!