Ettevõtlikkuse tundi külastas Liina Kersna

 

Novembrikuu lõpul käis 7. klassi ettevõtlikkuse tunnis rääkimas oma karjäärist tegevpoliitik Liina Kersna.
Noorte jaoks oli tund väga huvitav ning meeldejääv, sest külaline on särav persoon ja hea kõneleja.

Kohapeal said õpilased teada, et Liina Kersna alustas ajakirjanikutööga juba kooli kõrvalt. Ta lõpetas aastal 1998 Lasnamäe Üldgümnaasiumi ning aastal 2005 Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja suhtekorralduse erialal. Ajakirjanikuna on ta olnud ametis nii televisioonis kui ka Vikerraadios. Edasine samm karjääris viis Liina suhtekorraldajaks, alustades   Eesti Üliõpilaskondade Liidu avalike suhete juhina ja lõpetades Vabariigi Valitsuse meedianõuniku, seejärel Vabariigi Valitsuse valitsuskommunikatsiooni direktori ning lõpuks Eesti Vabariigi Peaministri nõunik-peaministri büroo juhataja ametis. Alates 2015. aastast suundus tegus naine poliitikasse ning 2015. aasta Riigikogu valimistel valiti ta Riigikogu XIII koosseisu liikmeks. 2018 lõpetas Liina Kersna taas Tartu Ülikooli, seekord haridusteaduse magistrina.

Aitäh põneva kohtumise eest külalisele ja ettevõtlikkuse õpetajale Merje Sumbergile vahva vahepala eest!