Rütmikapidu 2019 – siiras tantsurõõm

 

21. novembri õhtul seadsid 1. klasside õpilased sammud kooli poole nagu nende peredki. Toimus 2019. aasta Rütmikapidu!

See sündmus on saanud juba traditsiooniks, mis nunnumeetri alati lakke lööb. Nii südantsoojendav on näha kooli kõige väiksemaid oma esimest tõsist esinemist meie majas tegemas.

Lapsed on end kaunilt riidesse pannud, päris mitmel on lausa rahvariided seljas ning pilgus on rõõmus ootusärevus. Nüüd on võimalus kodustele näidata, mida esimese kolme kuuga koolis on ära õpitud. Publik nägi erinevatelt maadelt pärit tantse – Reilenderist Žemaitukaseni. Õpilased tõestasid, et suudavad koostööd teha ning ühtsena klassi nimel välja astuda. Rütmikapeo lõpus on alati ühine Labajala tantsimine. Uskumatu, kuidas nii palju inimesi ühe lookleva tantsu-ussi liikuma panevad!

Rütmikapidu saab toimuda vaid tänu abilistele.

Õhtut juhtisid Annika Saaring (12.C) ja rütmikaõpetaja Eva Kalbus. Lastega aitasid tegeleda ning videosalvestuse eest hoolitsesid Catlyn Rebas (10.D) ja Helena Angela Kiisler (10.D). Helipuldis töötas Maris Koppel (9.B) ning valguse kujundasid Mark-Erik Tölpt (12.c) ja Aston Leetjõe (11.C). Peo jäädvustas fotodele Jakob Pertel (12.C).

Suur-suur tänu 1. klasside õpilastele, peokülalistele ja väga heal tasemel meeskonnale!

Suured tänusõnad toreda traditsiooni algatajale ja elushoidjale õpetaja Eva Kalbusele!

Peo Video

Peo Fotod