Vabalava 2019

 
12. detsembril toimus meie koolis taas iga-aastane sündmus Vabalava. Üles astusid 7.-12. klasside õpilased, kes esitasid omaloomingulist luulet, laule, üldtuntud palasid ja lavale tuli ka ebatraditsioonilisi etteasteid. Pärast 25 kavas olnud esitust said julgemad oma oskusi näidata veel ka vaba mikrofoni taga ning nii sai publik kuulda ka teiste koolide õpilasi. Külalisi kostitati kodusvalmistatud küpsetiste ja sooja glögiga. Elutoa stiilis kaunistatud aula andis oma osa sõbraliku õhkkonna loomiseks. Nii möödus talveõhtu mõnusalt kooliaulas kultuuri nautides ja kaasõpilaste esinemisi kuulates-vaadates.
 
On hea meel tõdeda, et Tallinna 32. Keskkoolis on palju andekaid õpilasi ja õpetajaid, kes igal aastal millegi uuega kooliperet üllatavad. Täname kõiki esinejaid, pealtvaatajaid ja kaaskorraldajaid, kes õdusa õhtu loomisele kaasa aitasid!
 
Vabalava jäädvustasid meie oma kooli fotograafid:
Kaimar Tauri Tamm 12.c Fotod
Adelle Ader 10.c Fotod
Marta-Marii Traks 11.c Fotod
 
Rahulikku jõuluaega ja kohtume juba järgmisel aastal, ikka ja jälle Vabalaval!  

Vabalava 2019 peakorraldajad Sirli Vahter ja Kirke Mardim (12. klass)